Aranżacja z gałązek wierzby i poinsecji czerwonej

Aranżacja z gałązek wierzby i poinsecji czerwonej

Stylowe dekoracje kwiatowe podkreślają charakter jadalni i tworzą miłą atmosferę. Intensywnie czerwone poinsecje na tle konstrukcji z gałązek wierzby tworzą świeżą oraz niezwykle ciekawą dekorację wysokich pomieszczeń. A pionowe aranżacje z gwiazdami współgrają i uzupełniają kwiatowe dekoracje stołów.

Posłuchaj
00:00
9

Aranżacja z wierzby i poinsecji krok po kroku

  1. Najpierw, należy wykonać konstrukcję z gałązek dla pionowej aranżacji z poinsecją. Długie gałązki wierzby należy przymocować wokół pnia o średnicy około 15 cm za pomocą śrub i śrubokrętu.
  2. Przerwy między gałązkami należy wypełnić mchem. Wysoki, metalowy pojemnik lub osłonkę należy umieścić w przygotowanej konstrukcji i przymocować do gałązek wierzby.
  3. Następnie należy umieścić dereń i gałązki ostrokrzewu z ozdobnymi, czerwonymi owocami w konstrukcji z gałązek wierzby i przymocować je za pomocą drutu. Teraz wystarczy już tylko wstawić do środka gotowej konstrukcji poinsecję.
  4. Gotowe! Ustaw ozdobę i ciesz się nastrojem, który wnosi do domu.

Wykorzystano materiały prasowe Stars for Europe


Dziękujemy, że przeczytałaś/eś artykuł do końca. Bądź na bieżąco i zapisz się do newslettera i obserwuj nas w Google News.

Redakcja poleca
Pałeczki Nawozowe, do storczyków – 20 szt.
Pałeczki Nawozowe, do storczyków – 20 szt.
FertiCaps Kapsułki Nawozowe Do Storczyków – 18 szt.
FertiCaps Kapsułki Nawozowe Do Storczyków – 18 szt.
Keramzyt ogrodniczy - 2 l
Keramzyt ogrodniczy - 2 l
Agrocover Spray, zwalcza mszyce, przędziorki, czerwce – 1 l
Agrocover Spray, zwalcza mszyce, przędziorki, czerwce – 1 l
Obserwuj
Autor
Stars for Europe Stars for Europe

Inicjatywa marketingowa hodowców poinsecji, promująca te rośliny w wielu europejskich krajach.

Artykuły autora Wszyscy autorzy
Tematy
Więcej na ten temat
Podwyższone grządki betonowe. Uprawa własnych warzyw nigdy nie była prostsza... i przyjemniejsza
Komentarze

Podwyższone grządki betonowe. Uprawa własnych warzyw nigdy nie była prostsza... i przyjemniejsza
Bestsellery
Tagi
Najnowsze treści
Polecamy