Logo
Logo
Do góry

Szef kuchni poleca najsmaczniejsze warzywa

Dzielimy się z wami nazwami ulubionych odmian warzyw Raymonda Blanca, topowego szefa kuchni, dzięki czemu będziecie mogli samodzielnie odtworzyć smaki dostępne w jego restauracji wyróżnionej gwiazdkami Michelin.

Jeżeli uprawiasz warzywa dla swojej restauracji, która otrzymała dwie gwiazdki przewodnika Michelin, smak tych jarzyn musi być niezwykły – mdłe owoce czy łykowate korzenie tu po prostu nie przejdą.

Aby mieć pewność, że produkty używane w Le Manoir aux Quat’Saisons, restauracji w hrabstwie Oxfordshire, odpowiadają surowym standardom, zespół ogrodników i kucharzy Raymonda Blanca co roku wypróbowuje dziesiątki odmian warzyw, aby znaleźć te najsmaczniejsze.

Owi niezwykli ludzie podzielili się z nami wynikami tych prób, dzięki czemu będziecie mogli wykorzystać choć cząstkę doświadczenia Raymonda Blanca w swoim ogrodzie...

Pełen tekst możesz przeczytać w magazynie Gardeners' World Listopad-Grudzień 2015

To Cię zainteresuje
Pokaż więcej (6)
100 Odpowiedzi na Pytania Ogrodników 2015

100 Odpowiedzi na Pytania Ogrodników

Odpowiadamy na trudne pytania

Budujemy Dom kwiecień 2021

Budujemy Dom

Czasopismo budowlane dla budujących dom i wykonawców

Gardeners' World Edycja Polska maj - czerwiec 2021

Gardeners' World Edycja Polska

Czasopismo ogrodnicze - najlepsze inspiracje i porady ogrodnicze

Czas na Wnętrze kwiecień 2021

Czas na Wnętrze

Magazyn wnętrzarski pełen inspiracji

Pakiet Gardeners' World Polska luty 2021

Pakiet Gardeners' World Polska

Już jest! Nowe wydanie Gardeners` World
Gardeners' World Edycja Polska maj - czerwiec 2021
Zamów z darmową dostawą do domu!