Logo
Logo
Do góry

Szef kuchni poleca najsmaczniejsze warzywa

Dzielimy się z wami nazwami ulubionych odmian warzyw Raymonda Blanca, topowego szefa kuchni, dzięki czemu będziecie mogli samodzielnie odtworzyć smaki dostępne w jego restauracji wyróżnionej gwiazdkami Michelin.

Jeżeli uprawiasz warzywa dla swojej restauracji, która otrzymała dwie gwiazdki przewodnika Michelin, smak tych jarzyn musi być niezwykły – mdłe owoce czy łykowate korzenie tu po prostu nie przejdą.

Aby mieć pewność, że produkty używane w Le Manoir aux Quat’Saisons, restauracji w hrabstwie Oxfordshire, odpowiadają surowym standardom, zespół ogrodników i kucharzy Raymonda Blanca co roku wypróbowuje dziesiątki odmian warzyw, aby znaleźć te najsmaczniejsze.

Owi niezwykli ludzie podzielili się z nami wynikami tych prób, dzięki czemu będziecie mogli wykorzystać choć cząstkę doświadczenia Raymonda Blanca w swoim ogrodzie...

Pełen tekst możesz przeczytać w magazynie Gardeners' World Listopad-Grudzień 2015


Dziękujemy, że przeczytałaś/eś nasz artykuł do końca. Jeśli chcesz być na bieżąco z aktualnymi poradami ogrodniczymi i nowościami zapisz się do naszego newslettera!


To Cię zainteresuje
Pokaż więcej (6)
100 Odpowiedzi na Pytania Ogrodników 2015

100 Odpowiedzi na Pytania Ogrodników

Odpowiadamy na trudne pytania

Budujemy Dom listopad - grudzień 2020

Budujemy Dom

Czasopismo budowlane dla budujących dom i wykonawców

Gardeners' World Edycja Polska styczeń - luty 2021

Gardeners' World Edycja Polska

Czasopismo ogrodnicze - najlepsze inspiracje i porady ogrodnicze

Czas na Wnętrze luty 2021

Czas na Wnętrze

Magazyn wnętrzarski pełen inspiracji

Pakiet Gardeners' World Polska maj 2020

Pakiet Gardeners' World Polska

Wydanie specjalne: Własne Uprawy. Już dostępne!